Meubelreiniging

Meubilair zoals uw bankstel kan er na verloop van tijd grauw uitzien. Huidvetten en andere vervuiling zorgen voor deze verkleuring. Denk bijvoorbeeld aan vervuiling op de armleuningen en rugleuning. Of de vlekken die kunnen ontstaan bij kleine ongelukjes op het zitgedeelte. Met onze methode van meubelreiniging voor meubelstoffen kunnen we deze vervuiling verwijderen en de kleuren weer helemaal terug laten komen. Het resultaat is schoon en fris meubilair!

Bij het reinigen van de bekleding van meubels wordt uiteraard rekening gehouden met de grote verscheidenheid aan vezelmaterialen en soort vervuiling en aan de hand daarvan wordt de juiste methode toegepast. Ook wordt van te voren bepaald of het normaal te reinigen is. Het gaat vaak om specifieke materialen zoals de microvezel Alcantara of delicate wollen meubelbekleding. Veel meubelstoffen kunnen beschadigen of verkleuren tijdens verkeerd reinigen.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan of neem contact met ons op, op telefoonnummer 077-4670200 of via de contactpagina.